Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

συλλαλητήριο για ΟΛΠ

Έξω η Cosco από το Λιμάνι

Όλοι την Τρίτη στο συλλαλητήριο στις 6.30μμ στον ΗΣΑΠ του Πειραιά.


Οι απεργιακές κινητοποιήσεις των Λιμενεργατών αναστάλθηκαν ύστερα από την δέσμευση της κυβέρνησης ότι μέχρι τις 2 Νοεμβρίου η κινέζικη εταιρία δεν θα μπει στο Λιμάνι.. Όμως η μάχη για να πετάξουμε την Cosco έξω από τον Πειραιά συνεχίζεται.


Ο στόχος από την αρχή των κινητοποιήσεων των Λιμενεργατών αλλά και όλων των εργαζόμενων που βρέθηκαν στο πλευρό τους δεν ήταν απλά η επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης με την Cosco, για να αυξηθεί το τίμημα ή να βελτιωθούν πλευρές της σύμβασης. Από την αρχή οι Λιμενεργάτες απεργούσαν για να μείνει το λιμάνι στο κράτος και να μην μπει η Cosco ποτέ.


Αυτός ο αγώνας συνεχίζεται. Διαδηλώνουμε την Τρίτη στις 6.30 μμ στον ΗΣΑΠ του Πειραιά με κεντρικό σύνθημα, Έξω η Cosco από το Λιμάνι, όχι Ιδιωτικοποιήσεις. Για να στείλουμε το μήνυμα στην κυβέρνηση ότι η πλειοψηφία των εργαζόμενων στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των Λιμενεργατών για λιμάνι κρατικό. Για να δώσουμε τέλος δύναμη στους αγωνιζόμενους Λιμενεργάτες για τον νέο γύρο της αντιπαράθεσης που θα χρειαστεί να ακολουθήσουν σύντομα.

Επιτροπή Συνδικάτων και Συνδικαλιστών

ενάντια στις απολύσεις τα κλεισίματα των επιχειρήσεων και την ανεργία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου